La Rustica laver maden

… og sådan har du nemt sikret dig aftensmaden. Sådan!

 

Mangler du et sted i Ballerup, hvor du ikke skal tænke på aftensmaden men samtidigt kan få god italiensk mad. Så skulle du tage og kigge forbi La Rustica i Ballerup Centret og tage aftensmaden med hjem. De server et bredt udsnit af italienske retter fra pizza til pasta med laks. Retterne er lavet med de bedste råvarer som en hyldest til det italienske køkken. På La Rustica står kokkene klar til at give dig en oplevelse i særklasse også selvom du bestiller take away og tager maden med hjem.  Se mere om dine muligheder inden for take away Ballerup hos La Rustica.

mad italien

Du kan bestille alt fra menukortet som take away. Hvis du leder efter take away i Ballerup er La Rustica et rigtig godt bud. Det er klassisk og moderne italiensk madlavning der præger menuen. Du kan både finde store mættende retter og mindre af slagsen til den lille sult eller til en hurtig lille frokost take away.

 

Udover aftensmaden kan du også få klaret morgenmaden og frokosten kombineret. Du kan nemlig få en overdådig brunch på La Rustica i Ballerup. Det er omtrent den største brunch buffet i Ballerup og den er super lækker. Der er brød, æg, pålæg, juice, kaffe, og en hel masse andet lækkert.

Brunch og selskaber

La Rustica er et af de bedste spisesteder i Ballerup og byder dig gerne velkommen til brunch, aftensmad, take away eller blot en kop kaffe i deres café. Jeg vil helt sikkert anbefale La Rustica som det bedte take away i Ballerup. Jeg spiser ofte på La Rustica i Ballerup, men tager også gerne mad med hjem som take away til familien. Børnerne er helt vilde med deres spaghetti og kærestens favorit take away er pasta al salmone.

Udover brunch, aftensmad, take away kan du holde dit næste arrangement hos La Rustica. Det kunne f.eks. bryllup, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag. Kun fantasien sætter krænser for hvad du kan holde hos La Rustica. Det kunne også være børnefødselsdag eller julefrokosten med firmaet. Det er op til dig.

Sammen med La Rustica kan i sætte jer ned og tilrettelægge den helt perfekte menu til dagen. I kan vælge mellem det store a la cart udvalg eller tilpasse menuen til punkt og prikke til jeres ønsker.  Der er plads til op til 100 mennesker i restauranten så det burde række til de fleste private arrangementer. Det er nemt at holde fest hos La Rustica i Ballerup for de laver maden og opdækningen og du skal blot bestemme hvem du vil invitere til festlighederne. Du skal heller ikke tænke på opvask eller rengøring da det også bliver klaret af huset.

Hvis du skal have take away, brunch, aftensmad, frokost eller middag i Ballerup er La Rustica et rigtig godt bud og det brude prøve, da det er en oplevelse udover det sædvanlige. Det vil helt sikkert være en besøg værd bøde for børn, voksne, og især personer med forkærlighed for det italienske køkken.

Related posts